Smokey Goodness The Best of BBQ Birds - Jord Althuizen
Fluffy Korean Chicken Buns, kruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot de indrukwekkende Texas Turkey, jouw kipgerecht is altijd juicy & delicious met deze winning Smokey Goodness-recepten. Finger lickin’ succes gegarandeerd!
De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, mag dan een cliché zijn, maar dit barbecueboek bewijst het met overgave. Met vuur en vogels zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Neem een flinke hap van die vleugel en laat je verwennen door de crispy skin met een vleugje rook en zout, gevolgd door de sensatie van sappig, mals en lichtzoet vlees. Geen enkele met bier gevoede, gemasseerde Japanse koe kan hier tegenop!
‘Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!’ – Telegraaf
Geniet van deze eerste uit een komende serie Best of-boeken en ontdek tal van waanzinnige barbecuerecepten uit eerdere bestsellers, evenals veertien nieuwe recepten ter inspiratie voor vurige vernieuwing. Dit boek is perfect voor zowel de beginnende als gevorderde BBQ’er.
Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nu BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie.